Чемпіонат U-19. 30-й тур.
24 травня. 13:00. Одеса. СОК «Люстдорф».
«Чорноморець» (Одеса) – СК «Дніпро-1» 0:1 (0:1)
Арбітр: Олексій Гаркуша (Житомир),
Асистенти арбітра: Дмитро Докучай, Максим Мельниченко (обидва – Київська область).
Четвертий арбітр: Віталій Соловйов (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса)
«Чорноморець»: 1.Пірожок, 5.Марков (74.Макзенко.77), 20.Ситніков, 2.Дебелко, 3.Граждан (кап), 11.Гопкало (19.Пилипенко,72), 14.Вєнік, 22.Божек (23.Чобоненко.66), 16.Бакаляров (13.Каптенко,46), 8.Ратушняк (18.Тер,72), 9.Кузик.
Запасні: 99.Тарабанов
Головний тренер: Анатолій Діденко
«Дніпро-1»: 12.Крапивцов, 18.Плічко (22.Сайчишин,81),, 3.Гаража, 4.Авраменко, 5.Ананченко, 25.Мельниченко (кап), 8.Хан, 10.Баденко (27.Коваленко,75), 11.Гребенюк (17.Халілов,75), 21.Ківінда (24.Бурда,81), 9.Шолупець (20.Швець,67)
Запасні: 1.Кожушко, 16.Боднар, 15.Піддубний,
Головний тренер: Імад Ашур
Гол: Ківінда (28)
Попередження: Макзенко (34), Гаража (34), Ананченко (61), Кузик (90+5)
Вилучення: Ананченко (90, друга жовта картка).

На вирішальний матч сезону наставник дніпровських юнаків змінив стартовий склад команди по чотирьох позиціях  у порівнянні з грою проти «Шахтаря», зробивши склад більш досвідченим у першу чергу в середині поля – тепер з перших хвилин зуміли зіграти Мельниченко, Хан, Баденко і Шолупець, а Коваленко, Бурда, Корж і Халілов лишилися в запасі.  Перемога у цьому матчі гарантувало спортклубівцям першу в історії «бронзу», без оглядки на те, як зіграє «Полісся» з «Шахтарем», тому не дивно, що спортклубівці одразу кинулися вперед – Баденко змусив Пірожка попрацювати вже у першій атаці, після чого гості подали ще і два кутових поспіль, а до 10 хвилин кутових у виконанні спортклубівців було вже чотири.

Одесити перший напівмомент створили на 18-й хвилині, коли Венік був з м’ячом карному майданчику і міг бити сам, але вирішив віддавати пас і момент було втрачено. Але одразу ж спортклубівці відповіли власному контратакою і Баденко ударом п’ятою влучив у поперечину! Після чого ще був удар Мельниченка вища воріт, а далі на Одещині почалася повітряна тривога – на її момент перший тайм тільки перетнув свого екватору.

А одразу після незапланованого відпочинку спортклубівці відкрили рахунок – Баденко зробив подачу зі штрафного, і Ківінда головою спрямував м’яч у нижній кут! Гості продовжили володіти великою ігровою перевагою, багато атакували і мали ще кілька непоганих нагод для того, щоб подвоїти рахунок ще у першому таймі, але зробити цього не вдалося.

Другий тайм розпочався атаками одеситів, котрі зі штрафного на 48-й хвилині завдали свій перший удар у грі. Проте досить швидко спортклубівці відвели гру від власних воріт, продовжуючи контролювати ситуацію на полі. Чудовий момент був у Гребенюка, котрий міг замкнути подачу з лівого флангу, але просто не влучив по м’ячу у воротарському майданчику. Було з боку дніпрян і кілька непоганих дальніх пострілів, але з ним впорався Пірожок.

На 85 хвилині Коваленко міг зняти всі питання про переможця матчу, обігравши кількох суперників і пробив вже повз голкіпера, але з лінії воріт м’яч вибив Ситніков, а з добивання Халілова вже впорався воротар.  І одразу після чого дніпрян врятував Крапивцов, відбив удар на кутовий від близької відстані від Каптенка. В результаті кінцівка гри вийшла дуже нервовою, тим більше, що на 90-й хвилині Ананченко отримав другу жовту картку у грі і дніпряни залишились у меншості. Проте дніпряни досить переконливо провели заключні хвилини гри і досягли бажаної перемоги, в результаті якої СК «Дніпро-1» вперше в своїй історії став бронзовим призером першості U-19!