Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матч пропущеного 1-го туру УПЛ «Ворскла» (Полтава) – «Дніпро-1», котрий відбудеться в Полтаві у середу, 25 жовтня і розпочнеться о 15 годині. Матч в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль.

Вона вже в 11-й раз працюватиме на матчах за участю СК «Дніпро-1» (жодної нічиї при шести перемогах дніпрян і чотирьох поразках): «Дніпро-1»  – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0, «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 1:0,  «Кривбас» – «Дніпро-1» 2:1, «Шахтар»  «Дніпро-1» 3:0, «Зоря» – «Дніпро-1» 0:1.

У цих матчах арбітриня показала дніпрянам 20 жовтих і 7 червоних карток, а їх суперникам 29 жовтих і 3 червоні картки, та призначила три пенальті на користь спортклубівців і один у їх  ворота (усі було реалізоване).

На лінії їй допомагатимуть Світлана Грушко з Київщини і Марина Стрілецька з Сум. Четверта арбітриня – Крістіна Козорог з Київської області. Спостерігач арбітражу – Олександр Кран з Харкова.

Зустріч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Микола Балакін з Київської області, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА- Олександр Войтюк із Запоріжжя.

Делегат УАФ – Василь Бабій з Житомиру.