Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 7 туру УПЛ. Поєдинок СК «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка), який відбудеться на «Дніпро-Арені» у неділю, 17 серпня і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме Ігор Пасхал х Херсону.

Він вже у дев’яте працюватиме на матчах за участю спортклубівців. До цого арбітр у цих зустрічах не зафіксував жодної нічиї, при двох перемогах дніпрян і шести поразках:  Кубок України – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, УПЛ – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, «Олександрія» — «Дніпро-1» 4:1, «Минай» — «Дніпро-1» 3:2, «Динамо» — «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Верес» 1:0, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:4, «Дніпро-1» – Минай 3:1.

У цих матчах Ігор Пасхал показав 24 жовті і 3 червоні картки спортклубівцям, 15 жовтих і 1 червону картку їх суперникам, призначив два пенальті на користь дніпрян і один у їх ворота – усі удари було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Василь Остапчук зі Львова і харків’янин Ярослав Поважний. Четвертий арбітр – Назарій Дьордь з Ужгороду. Спостерігач арбітражу – Михайло Овчар з Калушу.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Дмитро Панчишин з Харкова, асистент ВВА – Віктор Нижник з Винниці , спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київщини. Директор матчу – Олександр Косевич (Донецька область).