Поступово підходить до завершення пауза у чемпіонаті, і настав час підбити підсумки виступів представників СК «Дніпро-1» у збірних командах України.

У національній збірній, яка зіграла внічию з Англією 1:1 та поступилася 1:2 Італії, в тренерському штабі працював Гліб Платов. Нагадаємо, що до головної команди був додатково викликаний хавбек Олександр Піхальонок, однак він на поле не виходив.

Валентин Рубчинський у складі молодіжної збірної України взяв участь у товариському поєдинку з Німеччиною (0:2) та стартовій грі кваліфікації Євро-2025 з Північною Ірландією (1:0). Також до цієї збірної викликались голкіпер Яків Кінарейкін та фізіотерапевт Вадим Омеляненко.

У збірній U-18 наш клуб представляли Данило Хан, Данило Гаража та Денис Жданов. Вони зіграли у всіх трьох матчах міжнародного турніра Вацлава Єжека (США – 2:3, Туреччина – 2:0, Словаччина – 3:2), а Денис Жданов відзначився голом у заключній зустрічі.

Також троє спортклубівців: Назар Макаренко, Артем Корж та Алі Халілов – разом з тренером Імадом Ашуром взяли участь у тренувальному зборі команди U-17. Ця збірна провела чотири контрольні матчі з юнацькими командами українських клубів Прем’єр-ліги, і в усіх грали представники «Дніпра-1».