Вихідний день, який напередодні отримали гравці «Дніпра-1», розмежував два збори нашої команди під час підготовки до нового сезону. Друга стадія розпочалася сьогодні двома тренуваннями на одному з полів стадіону «Авангард» і буде мати, на відміну від першої, більш ігрове спрямування. Це стосується і кількості контрольних матчів, і наповнення тренувань.

Під час першого заняття групи захисту та атаки на тривалий час розділилися і виконували тактичні вправи. При цьому атакуючі футболісти спочатку концентрувалися здебільшого на самих комбінаціях, а потім додали до них і завершення дій. Об’єдналася команда потім для виконання певного обсягу бігової роботи, після чого провела матч між штрафними майданчиками – без голів.

А на другому тренуванні на полі з’явилося нове обличчя – добре знайомий багатьом спортклубівцям Денис Мірошніченко. Він сьогодні прибув до розташування клубу та взяв участь у занятті, яке мало традиційне передматчеве наповнення: ігрові вправи, завершення атак та матч на половині поля. «Салатові» перемогли «червоних» 3:0 завдяки голам Гаджиєва, Танчика та Ківінди.

Завтра наша команда проведе черговий контрольний матч проти «Минаю». Початок гри о 17 годині, планується її пряма трансляція.