Комітет арбітрів Української асоціації футботлана лу призначив суддівські бригади на матчі 29-го туру УПЛ. Поєдинок «Шахтар» (Донецьк) – СК «Дніпро-1», який відбудеться завтра у неділю, 28 травня на «Арені Львів» і розпочнеться о 15 годині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль.

Для неї це буде вже дев’ятий матч за участю спортклубівців – у попередніх восьми вона не зафіксувала жодної нічиї, при п’яти перемогах і трьох поразках дніпрян: «Дніпро-1»  – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0, «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 1:0,  «Кривбас» – «Дніпро-1» 2:1,

У цих матчах Катерина Монзуль показала 14 жовтих і 3 червоні картки спортклубівцям та 17 жовтих і 1 червону картку їх суперникам, призначивши три пенальті на користь дніпрян і один в їх ворота (усі удари було реалізоване).

На лінії їй допомагатимуть Марина Стрілецька з Сум та Світлана Грушко з Київської області. Четвертий арбітр – Кристина Козорог з Київщини. Спостерігач арбітражу – Леонід Ярмолинський з Київської області.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Анастасія Романюк з Івано-Франківська, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.