УПЛ 202/23. 13 тур.
Пряма трансляція – телеканал Сетанта.
13 листопада. 14:20. Ужгород. Стадіон «Минай».
«Ворскла» (Полтава) – СК «Дніпро-1» 1:1 (0:1) 
Головний суддя: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Судді на лінії: Віктор Матяш (Донецька область), Андрій Скрипка (Кропивницький).
Четвертий арбітр: Олексій Деревинський (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Віктор Швецов (Одеса)
Арбітр ВВА: Євген Арановський (Київ)
Асистент ВВА: Володимир Володін (Херсон)
Спостерігач ВВА: Юрій Мосейчук (Чернівці)
Директор матчу: Едуард Карапетян (Тернопіль)
«Ворскла»: 31.Різник, 5.Зайков, 4.Пердута (кап), 6.Скляр (18.Павлюк,38), 7.Олійник, 11. Степанюк, 13.Яворський, 20.Кравець, 29.Бацула, 38.Челядін (77.Толі,82), 80.Юрченко (95.Феліпе, 82).
Запасні: 51.Ісенко, 61.Домолега,  34.Габріель, 45.Мельничук, 10.Тотре,  19.Козиренко, 8.Кравчук, 15.Кулаківський.
Головний тренер: Віктор Скрипник
«Дніпро-1»: 93. Валеф, 13.Амаш, 5.Сарапій, 39.Сваток (кап), 3.Адамюк (6.Бузанелло, 59), 11.Громов (29.Назаренко, 50), 22.Рубчинський (15.Логінов, 70), 25.Когут (99.Гомес, 70), 8.Піхальонок, 34.Танчик, 7.Довбик.
Запасні: 1.Рибак, 33.Юрчук, 2.Кононов.
Головний тренер: Олександр Кучер

Голи: Піхальонок (23), Кравець (67)

Попередження: Челядін (45+1), Юрченко (74), Гомес (81).

Тренерський штаб дніпрян після переможного гостьового поєдинку проти «Колосу» на зустріч із полтавською «Ворсклою» провів відчутну ротацію складу, змінивши футболістів одразу на п’яти позиціях. У центрі захисту замість Гомеса знову вийшов Сваток, який відновився після пошкодження, а на лівому фланзі Амаш замінив Бузанелло, а Громов – Назаренка, в середині поля дискваліфікованого Бабенка замінив Когут, а на правому фланзі замість травмованого Гуцуляка вийшов Танчик.

Поєдинок розпочався атаками дніпрян. Сваток зробив закидання у карний майданчик Довбику – захисники допомогли голкіперу вибити м’яч. Довбик прострелив з правого флангу на Громова, який прийняв м’яч, але завдати удар йому завадили. У наступній атаці спортклубівців Яворський зумів Громова, який увірвався в карний майданчик і відкликався на скидання Довбика.

Дніпряни продовжують більше володіти м’ячом і тиснути. Знову Громов обігрався з Амашем і після гострого проходу заробляє кутовий, після подачі якого Сваток завдає удар і після рикошету захисник вибиває м’яч з лінії воріт!

Тільки на 18-й хвилині полтавчани завдали свій перший удар – Кравець під гострим кутом з правого флангу зі штрафного пробив повз цілі. Проте то був тільки епізод – перевагою продовжували володіти дніпряни. Після класної подачі Амаша Довбик був прямо перед воротами, але не кращим чином прийняв м’яч  і завдати удар йому вже не дали захисники.  В решті-решт перевага дніпрян втілилася у гол – після ауту спортклубівці провели багатоходівку, Довбик завдав удар, з яким зумів впоратися Різник, але першим на добиванні був Піхальонок! Перевірка VARом визнала гол правильним!

Після забитого м’ячу дніпряни не заспокоїлися. Ось вже Громов віддає пас Довбику, який потужне пробив метрів з 16-ти поруч із стійкою. Саме після цього моменту полтавчани вперше по-справжньому огризнулися – Сарапій переривав простріл Пердути і м’яч влучає у поперечину. Але на це одразу відповідають спортклубівці – Довбик прийняв м’яч у карному майданчику і також завдає удар у поперечину! Невдовзі Амаш завдає потужний удар у нижній кут, і Різник відбиває удар на кутовий. Тільки на останній хвилині першого тайму полтавчани змусили попрацювати Валефа, котрий спокійно впорався із ударом Зайкова.

На початку другого тайму міг забивати Назаренко, який щойно вийшов на поле замість Громова, що отримав пошкодження, але полтавчан виручив Різник, а добивання Танчику було неточне. Тим часом, залишив поле через травму і Адамюк, а удари Довбика і Піхальонка йдуть повз цілі.

«Ворскла» зуміла перший небезпечний момент після перерви створити на 62-й хвилині – Олійник пробив поруч із стійкою метрів з десяти. Досить гостро бив і Бацула, закручуючи м’яч у дальній кут і знову поруч із стійкою.  В результаті полтавчани зуміли відновити рівновагу – Кравець опинився один перед Валефом у воротарському майданчику після подачі з кутового і спокійно вразив ворота.

Далі знову гостріше продовжили діяти полтавчани. В останні 10 хвилин матчу двічі Валеф рятував дніпрян після ударів Степанюка і Павлюка. Проте останній шанс вирвати перемогу все ж таки був у спортклубівців – на четвертій компенсованій арбітром хвилині Піхальонок обігрався із Довбиком і завдав удар метрів з 20-ти – «Ворсклу» врятувала стійка воріт. Одразу після цього епізоді пролунав фінальний свисток – дніпряни лише вдруге втрачають очки у поточному чемпіонаті.