СК Дніпро-1 – Зоря

Чемпіонат юнацьких команд. 6-й тур. Винники. Стадіон ім. Б.Маркевича. 7 жовтня. 12:00

Арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область). Асистенти арбітра: Ірина Чайка (Львівська область), Олег Якунь (Київ). Четвертий арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Після першої перемоги у сезоні, здобутої над «Львовом» в минулому турі юнаки «Дніпра-1» готуються до чергового матчу на піднесенні. Суперником команди Геннадія Щекотиліна буде «Зоря», яка значно оновилася у порівнянні з минулим чемпіонатом, поповнивши лави великою групою вихованців академії київського «Динамо».

Луганці, до речі, також виграли тиждень тому, мінімально здолавши «Кривбас». Загалом вони мають на два очки більше за «Дніпро-1», щоправда, й зіграли на один матч більше.

У минулому чемпіонаті наші юнаки поступилися вдома «Зорі» 0:3. У тій грі наша команда вже з 3-ї хвилини діяла у меншості, при тому що за суперников грали декілька досвідчених футболістів з першого складу.

Зазначимо, що на відміну від інших матчів, ця домашня зустріч спортклубівців відбудеться у Винниках. Наш сайт планує пряму трансляцію матчу юнацького чемпіонату «Дніпро-1» – «Зоря».