Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 13-го туру УПЛ. Поєдинок між полтавською «Ворсклою» і СК «Дніпро-1», який відбудеться на ужгородському стадіоні «Минай» у неділю, 13 листопада і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Максим Козиряцький з Запоріжжя. Він вже усьоме працюватиме на матчі за участю спортклубівців. У попередніх шести поєдинках за його суддівством дніпряни виграли три матчі, двічі зіграли внічию і одного разу поступилися (м’ячі 15-8): Кубок – «Дніпро-1» – «Буковина» 5:0, УПЛ – «Колос» – «Дніпро-1» 4:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 2:2,  «Дніпро-1» – «Львів» 5:1, «Колос» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Рух» 2:0.

У цих матчах Максим Козиряцький показав 15 жовтих карток дніпрянам, 19 суперникам, одного спортклубівця вилучав з поля і показав дві червоні картки суперникам, призначив по два пенальті, як на користь «Дніпра-1», так і у ворота спортклубівців (усі удари було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Віктор Матяш з Донеччини і Андрій Скрипка з Кропивницького. Четвертий арбітр – Олексій Деревинський. Спостерігач арбітражу – одесит Віктор Швецов.

Вдруге поспіль на матчі за участю спортклубівців буде працювати відеосистема VAR. Головний арбітр ВВА – Євген Арановський з Києва, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.