СК «Дніпро-1» прибув до Одеси напередодні матчу проти «Чорноморця». Зійшовши з потяга та розмістившись у готелі, команда одразу вирушила на тренування. Відбулося воно на стадіоні «Іван», який, до речі, бачив спортклубівців 5 років тому. У свій перший професійний сезон «Дніпро-1» зустрічався у другій лізі з одеською «Реал Фармою» – ця команда грає домашні матчі саме на «Івані». З тієї пори у нашому клубі залишився Ігор Когут, який пригадав ті зустрічі з одеськими «фармацевтами». Також цей стадіон пам’ятає Олександр Назаренко, який у тому ж сезоні грав у складі ФК «Дніпро».

Звичайно, що з початком тренування гравці відкинули усі спогади про минуле, а сконцентрувалися на роботі та завтрашньому матчі. Заняття, як завжди напередодні гри, було нетривалим і вмістило ігрові вправи з грою у футбол на половину поля. Гравці провели його у доброму гуморі, а після закінчення повернулися до готелю.

Нагадаємо, матч Прем’єр-ліги «Чорноморець» – «Дніпро-1» відбудеться 7 травня о 13 годині. Пряма трансляція запланована на ОТТ-платформі Setanta.