Традиційний розклад підготовки нашої команди до матчу був несподівано доповнений запрошенням на зустріч із випускниками Кловського ліцею Києва. Для учнів закладу, які незабаром розпочнуть доросле життя, проводять низку заходів під загальною назвою «Рішуче йти до мети», і організатори у гості покликали футболістів «Дніпра-1» Артема Довбика та Олександра Піхальонка. Гравці відповіли на запитання та, звичайно, не відмовили нікому у фото.

Присутні цікавилися футбольними мріями гостей (обидва хочуть грати у найсильніших чемпіонатах), налаштуванням на матч проти «Зорі» (зазначили, що мають лише перемагати), початком кар’єри. Запитали і про рецепт успіху, про те, які риси характеру необхідні, аби досягти бажаної мети в улюбленій справі. Футболісти назвали наполегливість, рішучість, віру у власні сили, зазначивши, що в світі немає нічого неможливого.

Наприкінці зустрічі відбувся обмін подарунками. Від команди класу був презентований м’яч з автографами, а футболістам дали тематичну копилку. У ній зібрали побажання усім гравцям, що має принести команді позитивні емоції.