Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 15-го туру УПЛ. Поєдинок «Кривбас» – «Дніпро-1», який відбудеться у понеділок, 28 листопада у Кривому Розі і розпочнеться о 14 голині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль. Це буде вже восьмий матч, в якому арбітриня працюватиме на іграх спортклубівців. У попередніх семи дніпряни одержали п’ять перемог і двічі поступилися:  «Дніпро-1» – Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0, «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1, «Дніпро-1» – «Чорноморець» 1:0.

У цих матчах вона показала 13 жовтих карток дніпрянам, 14 суперникам, три червоні картки спортклубівцям, одну суперникам, призначила два пенальті на користь СК «Дніпро-1» і один 11-метровий у ворота дніпрян (усі удари було реалізовано).

На лінії їй допомагатимуть Марина Стрілецька з Сум і Сергій Приступа з Черкаської області. Четверта арбітриня – Анастасія Романюк з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу – Олег Деревинський з Києва.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Віктор Копієвський з Кропивницького, асистент ВВА – Олександр Беркут з Сум, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Києва.