Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 6-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і луганською «Зорею», який відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард» у неділю, 9 жовтня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Дмитро Крівушкін.

Він є рекордсменом серед усіх арбітрів, які обслуговували матчі за участю спортклубівців і вже в 11-й раз працюватиме на грі дніпрян, при цьому робив це у всіх дивізіонах і у Кубку країни. Цікаво, що у минулих десяти поєдинках він не зафіксував жодної нічиї – у СК «Дніпро-1» чотири перемоги і шість поразок (м’ячі 14-12 на користь нашої команди): 2 ліга – «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:0, 1 ліга – «Авангард» (Краматорськ) – «Дніпро-1» 1:2, Кубок України – «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 2:3, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2 «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2, «Олімпік» – «Дніпро-1» 0:2, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:1, «Динамо» – «Дніпро-1» 2:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 0:3.

У цих матчах Крівушкін показав 25 жовтих карток дніпрянам, виніс 22 попередження суперникам, двічі вилучав спортклубівців і тричі опонентів. Також він призначив по два пенальті на користь «Дніпра-1» і суперників спортклубівців і усі чотири 11-метрових удари було реалізовано.

Одного разу він працював і на грі «Дніпро-1» – «Зоря» (0:1) і запам’ятався тоді тим, що призначив пенальті у ворота спортклубівців після перегляду відеосистеми (тоді і було забито єдиний гол у матчі), а також показав пряму червону картку Данилу Ігнатенку.

На лінії йому допомагатимуть Володимир Висоцький з Запоріжжя і Олександр Жуков із Харкова. Четвертий арбітр – Олександр Шандор зі Львова. Спостерігач арбітражу – полтавчанин Ігор Покідько.