Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 28-го туру УПЛ. Поєдинок СК «Дніпро-1» – «Ворскла», який відбудеться у середу, 24 травня на ужгородському стадіоні «Авангард» і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Ярослав Козик з Мукачева.

Раніше він п’ять разів обслуговував матчі за участю спортклубівців:  Кубок України – «Дніпро-1» – «Динамо» 1:4, Перша ліга – «Колос» – «Дніпро-1» 1:1, УПЛ – «Львів» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – «Металіст» 5:0, «Дніпро-1» – «Олександрія» 1:1

У цих матчах він показав 7 жовтих карток дніпрянам, 8 їхнім суперникам та призначив по одному пенальті на користь спортклубівців і їх опонентів (обидва удари було реалізовано).

На лінії йому допомагатимуть Володимир Висоцький з Запоріжжя і Валентин Куцев з Києва. Четвертий арбітр Віктор Копієвський з Кропивницького. Спостерігач арбітражу – Олег Деревинський з Києва.

Зустріч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА –  Євген Арановський з Хмельницького, асистент ВВА – Дмитро Запороженко з Запоріжжя , спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Київської області.